Praktijk Kinderoefentherapie

Jouw oefentherapeute is Mery Hageman. Om u nog beter van dienst te zijn kunt u hier 24 uur per dag informatie krijgen over Oefentherapie Cesar, onze praktijk, nieuws en nog veel meer. Bovendien kunt u ons vragen stellen. Lees over ons team, hoe u ons kunt bereiken en waar u ons kunt vinden. 

Mery Hageman

Ik ben in 2001 afgestudeerd als oefentherapeut Cesar aan de hogeschool van Utrecht. In datzelfde jaar ben ik gestart met werken in de gemeente Renkum en Overbetuwe. Al snel ontdekte ik dat mijn interesse het meeste uit gaat naar het behandelen van kinderen en jongeren. Na diverse bij- en nascholing trajecten en het post-HBO traject kinderoefentherapie aan de HU mag ik mij geregistreerd kinderoefentherapeut noemen. 

Kinderoefentherapie behandelingen worden meestal gegeven binnen de schoolsetting. De aanpak op school werkt zo goed daar ik kinderen begeleid in hun eigen leeromgeving. Inmiddels bezoeken mijn collega’s en ik verschillende scholen in de omgeving van Renkum en daarbuiten. Dit doen wij met veel plezier!

Marjolein Peters

In 2016 ben ik afgestudeerd als oefentherapeut Cesar aan de hogeschool Utrecht. Gedurende het laatste jaar van mijn opleiding bedacht ik mij dat ik iets wilde betekenen voor anderen in het buitenland. Daarom ben ik in februari 2017 op het vliegtuig gestapt naar Sri Lanka en heb ik daar vier maanden lang als vrijwilliger oefentherapie gegeven aan gehandicapte kinderen. Dit was erg leuk en erg leerzaam. Sinds januari 2018 werk ik bij ‘Praktijk Kinderoefentherapie’. Ik begeleid nu voornamelijk kinderen op diverse basisscholen. Het geeft mij veel voldoening wanneer kinderen plezier ervaren tijdens de behandelingen en dat ze er zo trots op zijn wanneer ze zien dat ze bijvoorbeeld netter kunnen schrijven of beter kunnen springen. Ik vind het erg prettig om te werken binnen de schoolsetting. Op deze manier kan ik de kinderen begeleiden in hun eigen leeromgeving en korte lijntjes houden met de leerkracht.

Marieke Dikhoff

In 2011 ben ik afgestudeerd als Oefentherapeut Cesar aan de Hogeschool Utrecht. Direct na mijn afstuderen ben ik de opleiding tot kinderoefentherapeut gaan doen. Inmiddels werk ik al ongeveer 7,5 jaar met kinderen. De onvoorspelbaarheid van de kinderen maakt het werk erg uitdagend waarbij geen dag hetzelfde is.

Sinds februari 2020 werk ik bij Praktijk Kinderoefentherapie. Ik werk voornamelijk op basisscholen waardoor de lijntjes met school erg kort zijn. De effectiviteit van een behandeling is daardoor groter.

Femke Jansen

In 2019 ben ik afgestudeerd als oefentherapeut Cesar aan de Hogeschool Utrecht. Direct daarna ben ik voor verschillende praktijken gaan werken als invalkracht en heb hierdoor ruime ervaring opgedaan in diverse waarnemingen.

Sinds oktober 2019 werk ik niet alleen meer met volwassenen maar ook met kinderen. Wat ik het leukste aan de kinderoefentherapie vind is dat je kinderen op een speelse manier iets leert, daarnaast leer ik ook nog steeds van de kinderen!

In december 2020 ben ik gaan werken voor Praktijk Kinderoefentherapie.

Je kan mij telefonisch bereiken of per email. Heb je een snelle of korte vraag? Dan kun je mij ook bereiken op WhatsApp via onderstaand mobiele nummer. In de meeste gevallen kan ik direct reageren. Ik help je graag.
Of maak gebruik van onze andere opties:
Copyright Praktijk Kinderoefentherapie 2023 - 2024  |  Disclaimer  |  Privacy Verklaring
Design & development by: Timeless Design